A Tündér Esküvő története

Ha hallottál már a Tündérvirág üzletről, akkor bizonyára ismerősek leszünk számodra. 
Rita, a Tündérvirág tulajdonosa 2019 januárjában nyitotta meg üzletét. A bolt nyitásával régi álma vált valóra: végre ott hagyhatta az irodai munkáját, és elkezdhetett a hobbijának élni. 
Ha valamit szívvel-lélekkel csinál az ember, akkor hamar meg fogják őt szeretni. Így történt ez Ritával is, ezért hamar eljött a pillanat, amikor az első esküvői dekoráció készítését rábízták. Ekkor kezdődött az igazi varázslat! :) 

"Lenyűgöző látni, amikor egy menyasszony élete nagy napjára készül, és a nagy izgalmak közepette megpillantja a csokrát: hirtelen valósággá válik a gyermekkori álom, tudatosul benne, hogy rövidesen oltár elé áll." 

Ezek az élmények sarkalltak minket arra, hogy az esküvői dekorálást magasabb szinten is űzzük. 
Célunk, hogy minál több pár boldogságához járulhassunk hozzá azzal, hogy levesszük a készülődés terheinek egy részét a vállukról. Azt akarjuk, hogy aki minket választ, annak igazán varázslatos legyen a házasságkötésének napja. Pont olyan, mint amilyennek azt megálmodták! 

Természetesen egy menyegző teljes díszítése nem egy emberes feladat, így rövid időn belül bővült a csapat. Úgy tűnik, a virágok szeretete és a kreativitás fertőző (vagy öröklött?), ugyanis szűk családi körben sikerült megfelelő csapattársat találnia: lánya, Debóra csatlakozott hozzá, ezzel téve a Tündéresküvőt egy hamisítatlan családi vállalkozássá. 

60974663_2436489623068920_45492190648865