Rólunk mondták

Az alábbiakban olyan menyasszonyok véleményét olvashatod, akik nálunk készítették az esküvői dekorációt, vagy annak valamely részét.

Először egy meglepetés szülinapon láttam a Tündérvirág által készített szebbnél szebb csokrokat, egyedi virágkölteményeket, majd egy közös ismerős menyasszonyi csokrán is megakadt a szemem. Akkor már tudtam,hogy az én csokromat is a Tündérvirág fogja készíteni! Az első találkozás alkalmával nagyon sok segítséget, ötletet kaptunk. Rendkívül segítőkészek (mai napig). A távolság miatt gyakran telefonon egyeztettünk,ami rugalmasan zajlott. Az elvárásainkat felülmúlta az a gyönyörű csokor, virágboxok, karkötők és egyéb kiegészítők, amiket a nagy napunkra alkottak. Hogy könnyítsék a dolgunkat, még a virágok kiszállítását is vállalták az esküvői helyszínre. Csak ajánlani tudom mindenkinek! A Tündérvirág egy kis ékszerdoboz Encs városában! 
( Ui.: Azóta bármilyen alkalomra, csak a Tündérvirággal készítettünk csokrokat!) 

Karaffa Judit

Azért választottam a Tündérvirágot a menyasszonyi csokrom és a szülői ajándékok elkészítésére, mert tökéletesen meg voltam elégedve az előtte vásárolt virágcsokrokkal, ajándékokkal, és láttam ismerőseimnél is az elkészült remekműveket, és többen is ajánlották nekem a Tündérvirágot. Valamint szerettem volna az esküvőmre valami különleges és egyedi csokrot, amit meg is kaptam, hálás köszönet érte ezúton is. Csupa pozitív a tapasztalatom, bármikor bemegyek mindig kedves és készséges velem Rita, és szebbnél szebb ajándékokat készít. A kommunikáció nagyon zökkenőmentes volt. Azóta is folyamatosan ajánlom a helyet az ismerőseim között. További sok sikert nekik!

Juhász-Podráczki Andrea

Az esküvőnk Boldogkőváralján volt, így egy közelben lévő virágboltot kerestem. A Tündérvirág akkoriban nyitott, még nem találkoztam velük. Mikor az esküvői fotózáshoz egyeztettünk a csokorral kapcsolatban, akkor én épp üzleti úton voltam. Telefonon beszéltem a lányokkal, elmondtam az elképzeléseimet, nem volt akadály a többszáz kilométeres távolság sem. Tökéletes csokor született! Imádtam!  Egyértelmű volt, hogy a nagy napra is őket kérjük fel a legfontosabb virágos kiegészítők elkészítésére. Fantasztikus csokrokkal és kitűzőkkel készültek nekünk akkor is a Tündérvirág lányai! Szívből ajánlom Mindeniknek a Tündéreket! Bármilyen alkalomra!
Ui.: Azóta onnan kaptam meg életem legkülönlegesebb orchideáját.

Réti-Iván Georgina

Mi a Tündérvirágot választottuk az esküvőnk napjára. Választásunk oka az volt, hogy csokraik egyediek, amelyek mindig friss virágból készülnek. Számunkra a templomi és a rendezvényterem virággal történő díszítését is a Tündérvirág készítette. Csokromat és a virág díszeket mindenki dicsérte még a nagy nap után is. Fontos kiemelni, hogy a virágok sokáig szépek maradtak. Tündérvirág dolgozóival nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki. Mindenben álltak rendelkezésünkkre és az elképzeléseinket maradéktalanul valósították meg. A Tündérvirágot minden leendő mennyasszonynak ajánlom, aki egyedi es tartós csokrot, díszítést szeretne maguknak a nagy napra.

Kardos-Urbán Zsófia

Már korábban is láttam a szebbnél szebb alkotásokat a Facebook-on, így egyértelmű volt számomra, hogy a nagy napunkon szeretném, ha az általuk készített csokrot tarthatnám a kezemben. Pontosan megértették, milyen főbb vonásokkal szerettem volna felruházni a csokromat, és amely tökéletesebb lett, mint gondoltam volna. Tekintettel arra, hogy nagyon könnyen megértették az elképzelésemet, illetve a felmerült kérdéseket is sikerült könnyen megbeszélnünk, a megbeszélést követően a kivitelezés tekintetében mindent rájuk mertem bízni. Tökéletesen meg voltam elégedve az elkészített csokrokkal, így bátran ajánlanám Őket az összes menyasszony számára.

Kozák Marietta

 

Szakmai vélemény

Rita a Prestige Dekorakadémián tanulta az esküvői dekorálást. Az alábbiakban oktatója, Takács Dániel sorait olvashatod, akit a világ legjobbjai között tartanak számon.

"Mindig azt vallom, aki mer az nyer.

Rita nagyot álmodott, megvalósította saját kis ékszerdobozát, egy gyönyörű virágboltot.

De Ő merész és szereti a szépet, a különleges dolgokat. Időt, energiát nem kímélve belevágott az esküvők világába, jelentkezett a Prestige Dekorakadémia Esküvői dekoratőr képzésünkre, ahol kamatoztatta tudását, hogy a jövőben a tőle megszokott profi munkát még nagyobb tudással, odaadással, profizmussal végezhesse, hogy a legtökéletesebben megkomponált 
virágcsodák kerülhessenek az ifjú pár kezei közé.

Hatalmas boldogság számomra, hogy Ritát megismerhettem és átadhattam neki az évek során megszerzett tapasztalatom és tudásom! Hiszem, hogy Ő a lehetetlent is megoldja mindenki számára! Szívből ajánlom minden ifjú párnak, hogy ők is megtapasztalhassák Rita tudását a virágkölteményei által a nagy napon."

121243240_4448057795236604_1629601084236