További szolgáltatásaink

Csokrok, bokréták, élővirág kiegészítők készítése

Ugyan mi más lehetne a menyasszonyok legfontosabb kiegészítője a ruha mellett, ha nem a csodás virág, ami a kezében van? Honnan tudnánk, ki megy legközelebb férjhez, ha nem lenne dobócsokor? Továbbá, azért valljuk be, nem lenne igazán ünnepi a hangulat, ha semmi sem díszítené az asztalt. 
A mennyaszonyi- és koszorúslánycsokrok, bokréták, kardíszek, asztali virágdíszek mind-mind lényeges elemek, melyek elkészítését kérésedre vállaljuk. 

Választható elemek: 

  • Menyasszonyi csokor 

  • Dobócsokor 

  • Koszorúslánycsokor 

  • Bokréta 

  • Kardísz

  • Élővirágból készült asztaldísz

  • Autódíszítés

FONTOS! Az élővirágból készült kiegészítők, díszek árát mindig az általad választott virág ára szabja meg, így pontos árajánlatot csak személyes konzultáció után tudunk adni. 

Wedding Embrace

Szertartás helyszínének díszítése

Kimondani a boldogító igent: ez az esküvő fénypontja. Tegyétek ezt akár polgári ceremónia keretében, vagy akár Isten színe előtt, a szertartás fényét az esküvőtök sítlusához passzoló virágdíszítéssel emeljük ünnepivé. 

A házasságkötési ceremónia megtartására ma már számos helyszínt választhattok: templom, házasságkötő terem, de nem ritka már a szabadtéri esküvő sem. Bármelyik mellett teszitek le a voksotokat, a kéréseteknek megfelelően oldjuk meg a díszítést. A szolgáltatás tartalmazza a anyakönyvvezető asztalának diszítését 
Mindehhez az alkalom hangulatához illő élővirágokat és szalagokat használunk. 

Ára: 40.000 Ft + az élővirágok költsége 

FONTOS! Az élővirágból készült kiegészítők, díszek árát mindig az általad választott virág ára szabja meg, így pontos árajánlatot csak személyes konzultáció után tudunk adni. 

Wedding Day

Mennyezeti dekoráció készítése

Igazán ütős díszítésre vágysz? Ha igen, ezt pont Neked találtuk ki! 
Bizonyára láttál már olyan termet, ahol a plafont csodás fényfüzérek, leomló organza van selyem szalagok díszítettek. Különleges hangulatúvá teszi a helyiséget, növelik az eleganciát, egységesítik a dekorációs elemek hatását. 

Mennyezeti dekorációt akkor tudunk vállalni, hogya annak elkészítését a helyiség adottságai lehetővé teszik! 

Ára: 40.000 Ft 

Vintage Wedding Decoration

Meghívó és ültetőkártya készítés

Az esküvő szervezésének nulladik, mégis egyik legfontosabb lépése az esküvői meghívók készítése és kiküldése. 
Mind a meghívókat, mind az ültető- és köszönőkártyákat ránk bízhatod, hogyha szeretnéd egy helyen rendezni az esküvőd részleteit. 

Ára: Személyes konzultáción határozzuk meg!

Wedding Table Arrangement